Julens veganska recept

Julens veganska recept

I detta inlägg har jag tänkt att samla alla veganska julrecept som finns här på bloggen. Ett samlat inlägg underlättar för dig som läsare att hitta de recept som du behöver till julbordet.

Tanken var i år att jag skulle satsa på att ta fram 1-3 nya julrecept här på bloggen. Förra året satsade jag väldigt mycket på just julrecept och i år kände jag att jag ville ta lite avstånd från dem istället. Något recept ville jag däremot få upp men jag har legat lite i sista minuten.

Det är nämligen så att jag har fått ett jobb och då inte kunnat fokusera på bloggen lika mycket. Eftersom jobbet har tagit mycket av min ork så tänkte jag fixa åtminstone ett recept nu innan jul. Nu har jag däremot åkt på en förkylning så jag tror dessvärre att jag inte kommer hinna att få upp något recept före jul.

Superbra är det ju att kunna lyfta alla mina gamla julrecept. Så här kommer de. Hoppas detta ska vara hjälpsamt för dig för en grönare jul.

Som rubriken lyder så är alla recept givetvis veganska!

God jul önskar jag dig som läser! <3

JULGODIS

Brända mandlar

Kokosknäck

Raw pepparkaksgodis

Rocky road på frukt och nötter

Obs. Brända mandlar, sillen, knäcken och den polska salladen ligger alla under samma inlägg. Så bli inte förvirrad om allt länkar till samma. Det är bara att scrolla ned i det inlägget för att hitta just det recept som du söker efter.

Vad saknar du recept på? Lämna gärna recept-förslag så kan jag kanske fixa det till nästa jul. Saker som jag själv vill lyckas med att veganisera är fudge och fransk nougat.

Vill du se mer vegogott från mig?

Följ mig då gärna på Instagram, Facebook, Youtube Pinterest & Bloglovin

/ Madeleine 

Saftig vegansk banankaka

Saftig vegansk banankaka

Veganska burgare på VegMes formbara färs

Veganska burgare på VegMes formbara färs